Alumni 1984 SMA Negeri 1 Solo

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Matur Nuwun poro konco

E-mail Print PDF

Matur nuwun kanggo konco-konco sing wis:

1. Sing wis duwe ide nganak-ake Reuni Perak SMAN 1 Solo ('84).

2. Sing wis kerjo tanpa pamrih.

3. Sing wis yoso website Reuni Perak SMA Negeri 1 Solo.

4. Sing wis donga-ake Reuni jalan kanti Sukses lan Selamet.

5. Sing endi to sing wis tak jalani dewe? (hehehe mungkin lagi sing nomor 4)

Ben rodo ono "abab-e", mbok menawi sami setuju, aku usul (ide soko "group-pe tonggo sebelah) piye nek menghimpun dana (mbuh iso abadi opo ora? tergantung kesepakatan bersama, kanggo opo ugo tergantung kesepakatan) nganggo coro "gerakan seribu rupiah", dadi alumnus "sing setuju" iso nyisih-ake Rp. 1.000,00 per dino (iso "dibayar dimuka setahun" lan sak panunggale coro liyane). Usulan iki iso sepakati pas acara reuni, kiro-kiro sepakat di enek-ake opo ora.

Monggo tak aturi "komentar" lan "masukan"-ipun.

Cekap semanten, matur nuwun

Toto Wijayanto (3B-1)

 

 


Powered by jWarlock jwFacebook Comments
Last Updated on Friday, 17 April 2009 20:02